top of page

Siemenperunatalojen Open day -tapahtuma Tyrnävällä 30.10.

Avoimet ovet myös Finpomilla, osoitteessa Leppiojantie 7, koko päivän klo. 9-16. Esittelyssä Finpomin uudet ja vanhat tutut lajikkeet sekä keskustelua viljelytekniikasta ja siemenperuna-alan ajankohtaisista asioista. Mukana menossa konepuolelta Grimme Skandinavien ja Haka Center (Agritek-tuotemerkit). Kasvinsuojelusta painavaa asiaa tarjoaa Corteva Agriscience sekä Nordisk Alkali. Lannoitusasioista tietoa tarjoamassa Yara.

Ohjelmassa mm. Grimmen Timo Myllyviita antaa tietoiskuja klo. 11.00 ja 14.00 nostokoneen säätöjen merkityksestä laatuun ja säätövinkkejä pihalla nostokoneen äärellä. Finpomin tuotantopäällikkö Heidi Istolahti kertoo tapahtuman aikana varastotaudeista.

Tarjolla herkullista bratwurstia ja kahvit.

Iltatilaisuus kutsu asiakkaillemme klo. 18.00. alkaen.

Iltatilaisuuteen ennakkoilmoittautuminen 23.10. mennessä tommi@finpom.com tai 050 372 8398.

Tervetuloa, nähdään Tyrnävällä!

bottom of page