Sopimusviljelijäksi Finpom Oy:lle

Finpom on kehittyvä ja kasvava siemenperunatalo. Meillä on tällä hetkellä kahdeksan sopimustilaa ja -pakkaamoa eri puolilla Suomea. Kasvun myötä tarvitsemme lisää kotimaista siementuotantoa ja haemme lisää sopimustuottajia ammattitaitoiseen joukkoomme. Lajikevalikoimamme on runsas ja lajikkeet sopivat suomalaisiin makutottumuksiin erinomaisesti.

Takanamme ja osaomistajana on Saksan suurin perunajalostaja Europlant Pflanzenzucht GmbH. Europlantilla on 13 tytäryhtiötä ja toimintaa 50 eri maassa. Ryhmässä on 200 työntekijää ja liikevaihto on yli 130 milj. euroa.

Toimistomme sijaitsee High Grade -alueella Tyrnävällä ja panostamme nyt myös myynnin ja sopimustuotannon ohjauksen kehittämiseen.

Järjestämme kevään 2019 aikana sopimustuottajien matkan Saksaan tutustumaan Europlantin toimintaan ja Saksan perunantuotantoon. Haluamme mukaan myös tuotannosta vakavasti kiinnostuneita uusia tuottajia. Ole rohkeasti yhteydessä, niin kerromme sinulle mitä meillä on tarjolla!

© Finpom Oy - Finpom is located in Tyrnävä which is the Finnish HIGH GRADE -area for producing clean seed potato.

Lajikkeita, kompetenssia & palvelua